Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete - gyártói
Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete - gyártói

Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete - gyártói

Amazon
Változatok:
Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fehér Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő

  Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete - gyártói

  Amazon Kindle 8 ebook olvasó gyártói átcsomagolt - azonnal raktáron 

  Mi a különbség az "gyártói" és a "sima" Kindle 8 között?

  Röviden: A csomagolás. A "gyártói" változat nem színes csomagolásban jön, hanem újrahasznosított papírból készült kartondobozban. 

  A csomagok a következő könyezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra:

   

   

  • Ezek tökéletes állapotban levő új készülékek, nem található rajtuk fizikai sérülés vagy bármilyen használatnak a nyoma.
  • Az gyártói készülékekre ugyanúgy vállaljuk az 1 vagy (az extra garancia megvásárlása esetén) 2 év garanciát vásárlástól számítva.
  • A termékek 27% ÁFA-t tartalmaznak.

  Miben más az új Kindle 8, mint az előző generációs Kindle?

  Az új Kindle 8-ot arra tervezték, hogy egy kézben is kényelmesen lehessen tartani és olvani. Az Amazon mérnökei ezért úgy tervezték meg a külső kialakítását, hogy az 11%-al vékonyabb és 16%-al könyebb legyen. Az új Kindle 8 így csupán 9.1mm vastag és 161 grammot nyom. A Kindle 8 méretei így : 

  Mire is alkalmas az Amazon Kindle ebook olvasó?

  A Kindle egy olyan eszköz, amelyet elsősorban elektronikus könyvek (pl: PDF formátumú fájlok) olvasására fejlesztettek ki. Mivel ezeket a készülékeket kifejezetten ebook olvasásra tervezték, a számítógépekkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal szemben, olyan előnyökkel bír, mint a: vékony kialakításpehelykönnyű súly valamint az alacsony fogyasztású processzor és kijelző, amik lehetővé teszik az ebook olvasó, hosszú, könyelmes töltés nélküli használatát. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Amazon Kindle ebook olvasók sokkal alkalmasabbak az elektronikus könyvek és egyéb folyóiratok olvasására, mint a fent felsorolt eszközök.  

   kindle 7

   

  Mivel tud többet az új Amazon Kindle ebook olvasó?

  Új érintőkpernyős kijelző

  Az új 8. generációs Kindle csak úgy, mint elődje a magas kontrasztú E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik. Ennek a technológiának köszönhetően éles, jól olvasható képet biztosít, amely a TFT kijelzőkkel szemben nem tükröződik és fárasztja a szemet.

  Az érintőképernyőnek köszönhetően könyebben használható lesz az Angol-Magyar vagy a Német-Magyar szótár, ami letölthető a Kindle 8 ebook olvasóhoz.

  A szótáron kívül a Kindle 8 nyelvtanulást segítő funkciót is tartalmaz. Azok a szavak, amiket nem ismertél kotábban hozzáadódnak a "szókincs búvítőbe" ahonnan könnyen visszakresheted és gyakorolhatod őket.

  kindle 7 szotar

  Irányítás

  A korábbi készülékeknél megszokott oldalsó lapozó gombok helyett a teljes értékű érintőkijelzőnek hála kényelmsen tudsz lapozni, navigálni a menüben és keresni a könyvekben.

   

  Tárhely

  A korábbi típushoz képest a memória mértét megduplázták, így a 4GB-os belső memóriáján akár 3000 könyv is tárolható egyszerre. Ezen felül az Amazon Cloud szolgáltatással, ami minden Kindle 6 készülékhez jár regisztráció után, további 5GB tárhelyet kapunk , ahova felmásolhatjuk azokat a könyveket, amiket ritkábban olvasunk, de szeretnénk, ha "kéznél lennének". 
  A Kindle a beépített Wi-Fi segítségével autómatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk. 

  Üzemidő

  A Kindle egyetlen feltöltéssel, akár egy hónapig is bírja. (Az üzemidőt a Wi-Fi aktív használata csökkentheti)
  Az Amazon Kindle ebook olvasó kezelőfelülete a következő nyelveken érhető el: angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál. A készülék kezelése nagyon egyszerű, csak alap szintű nyelvtudást igényel. 

  Típus

  Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet