Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle 5 ebook olvasó
Amazon Kindle 5 ebook olvasó

Amazon Kindle 5 ebook olvasó

Amazon
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő
  • Doboz tartalma: Kindle, USB 2.0 kábel
  • Érintőképernyő: Nem
  • Háttérvilágítás: Nem

Amazon Kindle 5 ebook olvasó

Amazon Kindle 5 ebook olvasó 

Mire is alkalmas az Amazon Kindle ebook olvasó?

A Kindle egy olyan eszköz, amelyet elsősorban elektronikus könyvek (pl: PDF formátumú fájlok) olvasására fejlesztettek ki. Mivel ezeket a készülékeket kifejezetten ebook olvasásra tervezték, a számítógépekkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal szemben, olyan előnyökkel bír, mint a: vékony kialakítás, pehelykönnyű súly valamint az alacsony fogyasztású processzor és kijelző, amik lehetővé teszik az ebook olvasó, hosszú, könyelmes töltés nélküli használatát. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Amazon Kindle ebook olvasók sokkal alkalmasabbak az elektronikus könyvek és egyéb folyóiratok olvasására, mint a fent felsorolt eszközök.  

 

Mivel tud többet az új Amazon Kindle ebook olvasó?

Képernyő

Az új generációs Kindle csak úgy, mint elődje a magas kontrasztú E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik. Ennek a technológiának köszönhetően éles, jól olvasható képet biztosít, amely a TFT kijelzőkkel szemben nem tükröződik és fárasztja a szemet.

 

 

Mivel a Kindle nem rendelkezik háttérvilágítással, így, ahogy a hagyományos könyveknél megszokhattuk a sötétben való olvasásához lámpafényre van szükség.

Irányítás

A készüléknél az érintőképernyős megoldást az 5 irányú navigációs gomb és az oldalán található ’lapozók’ helyettesítik, amik lehetővé teszik az ebook olvasást és lapozást, akár egy kéz használatával is.

Méret

A készülék 18%-al kisebb lett, mint a Kindle 3-mas verzió, így akár a zsebedben is elfér.

 


 

Tárhely

2GB-os belső memóriáján akár 1400 könyv is tárolható egyszerre.
A Kindle a beépített Wi-Fi segítségével autómatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk. 

Üzemidő

A Kindle egyetlen feltöltéssel, akár egy hónapig is bírja. (Az üzemidőt a Wi-Fi aktív használata csökkentheti)
Az Amazon Kindle ebook olvasó kezelőfelülete a következő nyelveken érhető el: angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál. A készülék kezelése nagyon egyszerű, csak alap szintű nyelvtudást igényel. 

Típus

Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

KijelzőAmazon 6" (15.2 cm-es átmérő) Pearl kijelző, optimalizált font technológiával. 167 ppi, 16-os szürkeskála.
Szélesség114.5 mm
Magasság165.75 mm
Vastagság8.7 mm
Súly170 gramm
Rendszer KövetelményekNincs, számítógéptől függetlenül lehet használni.
Készülék tárhely2 GB belső tárhely (ebből körülbelül 1.25 GB felhasználható). Akár 1400 könyvet tárol.
Felhő tárhelyIngyenes felhőtárhely az összes Amazonos tartalomra.
Akksi életEgy feltöltéssel akár egy hónapig lehet használni, kikapcsolt Wi-Fi és napi fél óra olvasás esetén.
Töltési időSzámítógépről körülbelül 3 óra alatt feltölt USB kábelről.
Wi-Fi kapcsolódásKapcsolódhat publikus vagy privát Wi-Fi hálózatokhoz, amik 802.11b, 802.11g, vagy 802.11n szabványt használnak és támogatják a WEP, WPA és WPA2 jelszó biztonságot vagy WPS-t.
Támogatott formátumokKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP konvertálással.
DokumentációRendeléskor elküldjük a használati útmutató letöltő linkjét.
Garancia1 év
Doboz tartalmaKindle, USB 2.0 kábel
ÉrintőképernyőNem
HáttérvilágításNem

Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.Neved
Email címed
Üzenet