Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle Paperwhite 1 Ebook Olvasó
Amazon Kindle Paperwhite 1 Ebook Olvasó
Előző kép Következő kép

Amazon Kindle Paperwhite 1 Ebook Olvasó

Amazon
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő
  • Doboz tartalma: Kindle Paperwhite, USB 2.0 kábel

Amazon Kindle Paperwhite 1 Ebook Olvasó

Kindle Paperwhite E-book olvasó - azonnal raktárról

A Paperwhite kijelző

Az Kindle PaperWhite-ot kapacitív érintőkijelzővel szerelték fel, amely elődjénél sokkal nagyobb felbontású, 212 ppi képpontsűrűségű, így éles és kontrasztos képet jelenít meg  6”-os kijelzőjén.  


Méret és üzemidő

Az Kindle Paperwhite háttérvilágítást is kapott, melynek fényerejét könnyen igazíthatjuk a környezeti viszonyokhoz.  A háttérvilágítás nem csökkentette a Kindle üzemidejét, így az akár 8 hetet is használhatjuk egyetlen feltöltéssel. A Kindle Paperwhite csupán 9.1mm vastag  és 210 grammot nyom, így ’vékonyabb, mint egy magazin és könnyebb, mint egy puhaborítós könyv.’


Tárhely

A 2GB-os memóriáján akár 1400 ebook-ot is tárolhatsz egyszerre a Paperwhite-on.  A könyvolvasó saját email címmel rendelkezik, amire akármikor küldhetsz könyveket. Az ebook-okat a Kindle automatikusan a megfelelő formátumba konvertálja, neked csak annyit kell tenned, hogy WiFi-re kapcsolódsz! A Kindle Paperwhite minden mást elintéz helyetted, így neked csak a gondtalan olvasás marad.


 

Típus

Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

 

SPECIFIKACIO

 

Kijelző

Amazon 6" (15.2 cm-es átmérő) Paperwhite kijelző, háttér világítással, optimalizált font technológiával. 221 ppi, 16-os szürkeskála.

Méret

169 mm x 117 mm x 9.1 mm.

Súly

213 gramm.

Rendszer Követelmények

Nincs, számítógéptől függetlenül lehet használni.

Készülék Tárhely

2 GB belső tárhely (ebből körülbelül 1.25 GB felhasználható). Akár 1100 könyvet tárol.

Felhő Tárhely

Ingyenes felhőtárhely az összes Amazonos tartalomra.

Akksi Élet

Egy feltöltéssel akár 8 hétig lehet használni, kikapcsolt Wi-Fi,napi fél óra olvasás és 10-es fényerő esetén.

Töltési idő

Számítógépről körülbelül 4 óra alatt feltölt USB kábelről.

Wi-Fi Kapcsolódás

Kapcsolódhat publikus vagy privát Wi-Fi hálózatokhoz, amik 802.11b, 802.11g, vagy 802.11n szabványt használnak és támogatják a WEP, WPA és WPA2 jelszó biztonságot vagy WPS-t.

Támogatott Formátumok

Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP konvertálással.

Dokumentáció

Rendeléskor elküldjük a használati útmutató letöltő linkjét.

Garancia

1 év.

Doboz Tartalma

Kindle Paperwhite, USB 2.0 kábel

KijelzőAmazon 6" (15.2 cm-es átmérő)
Súly206 gramm
Készülék tárhely2 GB
Wi-Fi kapcsolódásKapcsolódhat publikus vagy privát Wi-Fi hálózatokhoz, amik 802.11b, 802.11g, vagy 802.11n szabványt használnak és támogatják a WEP, WPA és WPA2 jelszó biztonságot vagy WPS-t.
Támogatott formátumokKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP konvertálással.
Doboz tartalmaKindle Paperwhite, USB 2.0 kábel

Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.Neved
Email címed
Üzenet