Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle 6 ebook olvasó
- fekete
Amazon Kindle 6 ebook olvasó- fekete
Előző kép Következő kép

Amazon Kindle 6 ebook olvasó
- fekete

Amazon
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő
  • Doboz tartalma: Kindle, USB 2.0 kábel
  • Érintőképernyő: Igen
  • Háttérvilágítás: Nem

Amazon Kindle 6 ebook olvasó
- fekete

Amazon Kindle 6 ebook olvasó - (a megrendeléseket Aug 29-én adjuk át a futárnak)

Mire is alkalmas az Amazon Kindle ebook olvasó?

A Kindle egy olyan eszköz, amelyet elsősorban elektronikus könyvek (pl: PDF formátumú fájlok) olvasására fejlesztettek ki. Mivel ezeket a készülékeket kifejezetten ebook olvasásra tervezték, a számítógépekkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal szemben, olyan előnyökkel bír, mint a: vékony kialakításpehelykönnyű súly valamint az alacsony fogyasztású processzor és kijelző, amik lehetővé teszik az ebook olvasó, hosszú, könyelmes töltés nélküli használatát. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Amazon Kindle ebook olvasók sokkal alkalmasabbak az elektronikus könyvek és egyéb folyóiratok olvasására, mint a fent felsorolt eszközök.  

 

Mivel tud többet az új Amazon Kindle ebook olvasó?

Új érintőkpernyős kijelző

Az új 6. generációs Kindle csak úgy, mint elődje a magas kontrasztú E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik. Ennek a technológiának köszönhetően éles, jól olvasható képet biztosít, amely a TFT kijelzőkkel szemben nem tükröződik és fárasztja a szemet.

Az érintőképernyőnek köszönhetően könyebben használható lesz az Angol-Magyar vagy a Német-Magyar szótár, ami letölthető a Kindle 6 ebook olvasóhoz.

A szótáron kívül a Kindle 6 nyelvtanulást segítő funkciót is tartalmaz. Azok a szavak, amiket nem ismertél kotábban hozzáadódnak a "szókincs búvítőbe" ahonnan könnyen visszakresheted és gyakorolhatod őket.


 

 

Irányítás

A korábbi készülékeknél megszokott oldalsó lapozó gombok helyett a teljes értékű érintőkijelzőnek hála kényelmsen tudsz lapozni, navigálni a menüben és keresni a könyvekben.

 

Tárhely

A korábbi típushoz képest a memória mértét megduplázták, így a 4GB-os belső memóriáján akár 3000 könyv is tárolható egyszerre. Ezen felül az Amazon Cloud szolgáltatással, ami minden Kindle 6 készülékhez jár regisztráció után, további 5GB tárhelyet kapunk , ahova felmásolhatjuk azokat a könyveket, amiket ritkábban olvasunk, de szeretnénk, ha "kéznél lennének". 
A Kindle a beépített Wi-Fi segítségével autómatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk. 

Üzemidő

A Kindle egyetlen feltöltéssel, akár egy hónapig is bírja. (Az üzemidőt a Wi-Fi aktív használata csökkentheti)
Az Amazon Kindle ebook olvasó kezelőfelülete a következő nyelveken érhető el: angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál. A készülék kezelése nagyon egyszerű, csak alap szintű nyelvtudást igényel. 

Típus

Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

KijelzőAmazon 6" (15.2 cm-es átmérő) Pearl kijelző, optimalizált font technológiával. 167 ppi, 16-os szürkeskála
Szélesség119 mm
Magasság169 mm
Vastagság10.2 mm
Súly191 gramm
Rendszer KövetelményekNincs, számítógéptől függetlenül lehet használni.
Készülék tárhely4 GB belső tárhely Akár 3000 könyvet tárol.
Felhő tárhelyIngyenes felhőtárhely az összes Amazonos tartalomra.
Akksi életEgy feltöltéssel akár egy hónapig lehet használni, kikapcsolt Wi-Fi és napi fél óra olvasás esetén.
Töltési időSzámítógépről körülbelül 3 óra alatt feltölt USB kábelről.
Wi-Fi kapcsolódásKapcsolódhat publikus vagy privát Wi-Fi hálózatokhoz, amik 802.11b, 802.11g, vagy 802.11n szabványt használnak és támogatják a WEP, WPA és WPA2 jelszó biztonságot vagy WPS-t.
Támogatott formátumokKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP konvertálással.
DokumentációRendeléskor elküldjük a használati útmutató letöltő linkjét.
Garancia1 vagy 2 év
Doboz tartalmaKindle, USB 2.0 kábel
ÉrintőképernyőIgen
HáttérvilágításNem

Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.Neved
Email címed
Üzenet