Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete
Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete
Előző kép Következő kép

Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete

Amazon
Változatok:
Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fehér Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete
Ár: 28 900 Ft
  • Háttérvilágítás: nincs

Raktáron
Ingyenes szállítás

Hétfőre (április 13) szeretnéd?
Rendeld meg 7 óra 11 percen belül


Amazon Kindle 8 ebook olvasó - fekete

ÚJ Amazon Kindle 8 ebook olvasó - azonnal raktáron

Miben más az új Kindle 8, mint az előző generációs Kindle?

Az új Kindle 8-ot arra tervezték, hogy egy kézben is kényelmesen lehessen tartani és olvani. Az Amazon mérnökei ezért úgy tervezték meg a külső kialakítását, hogy az 11%-al vékonyabb és 16%-al könyebb legyen. Az új Kindle 8 így csupán 9.1mm vastag és 161 grammot nyom.

Mire is alkalmas az Amazon Kindle ebook olvasó?

A Kindle egy olyan eszköz, amelyet elsősorban elektronikus könyvek (pl: PDF formátumú fájlok) olvasására fejlesztettek ki. Mivel ezeket a készülékeket kifejezetten ebook olvasásra tervezték, a számítógépekkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal szemben, olyan előnyökkel bír, mint a: vékony kialakításpehelykönnyű súly valamint az alacsony fogyasztású processzor és kijelző, amik lehetővé teszik az ebook olvasó, hosszú, könyelmes töltés nélküli használatát. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Amazon Kindle ebook olvasók sokkal alkalmasabbak az elektronikus könyvek és egyéb folyóiratok olvasására, mint a fent felsorolt eszközök.  

 kindle 7

 

Mivel tud többet az új Amazon Kindle ebook olvasó?

Új érintőkpernyős kijelző

Az új 8. generációs Kindle csak úgy, mint elődje a magas kontrasztú E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik. Ennek a technológiának köszönhetően éles, jól olvasható képet biztosít, amely a TFT kijelzőkkel szemben nem tükröződik és fárasztja a szemet.

Az érintőképernyőnek köszönhetően könyebben használható lesz az Angol-Magyar vagy a Német-Magyar szótár, ami letölthető a Kindle 8 ebook olvasóhoz.

A szótáron kívül a Kindle 8 nyelvtanulást segítő funkciót is tartalmaz. Azok a szavak, amiket nem ismertél kotábban hozzáadódnak a "szókincs búvítőbe" ahonnan könnyen visszakresheted és gyakorolhatod őket.

kindle 7 szotar

Irányítás

A korábbi készülékeknél megszokott oldalsó lapozó gombok helyett a teljes értékű érintőkijelzőnek hála kényelmsen tudsz lapozni, navigálni a menüben és keresni a könyvekben.

 

Tárhely

A korábbi típushoz képest a memória mértét megduplázták, így a 4GB-os belső memóriáján akár 3000 könyv is tárolható egyszerre. Ezen felül az Amazon Cloud szolgáltatással, ami minden Kindle 6 készülékhez jár regisztráció után, további 5GB tárhelyet kapunk , ahova felmásolhatjuk azokat a könyveket, amiket ritkábban olvasunk, de szeretnénk, ha "kéznél lennének". 
A Kindle a beépített Wi-Fi segítségével autómatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk. 

Üzemidő

A Kindle egyetlen feltöltéssel, akár egy hónapig is bírja. (Az üzemidőt a Wi-Fi aktív használata csökkentheti)
Az Amazon Kindle ebook olvasó kezelőfelülete a következő nyelveken érhető el: angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál. A készülék kezelése nagyon egyszerű, csak alap szintű nyelvtudást igényel. 

Típus

Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

Kijelző6" E-Ink
Szélesség115 mm
Magasság160 mm
Vastagság9 mm
Súly161 gramm
Készülék tárhely4 GB
Wi-Fi kapcsolódásVan
Háttérvilágításnincs

Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.Neved
Email címed
Üzenet