Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle 6 ebook olvasó - fehér - gyártói újracsomagolt
Amazon Kindle 6 ebook olvasó - fehér - gyártói újracsomagolt

Amazon Kindle 6 ebook olvasó - fehér - gyártói újracsomagolt

Amazon
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő

  Amazon Kindle 6 ebook olvasó - fehér - gyártói újracsomagolt

  Gyártó által ellenőrzött és újracsomagolt termékeinkről

  • Ezek tökéletes állapotban levő új készülékek, nem található rajtuk fizikai sérülés vagy bármilyen használatnak a nyoma.
  • Eredetileg bontott készülékek, amik vissza lettek küldve a gyártóhoz. A gyártó ezután szigorú ellenőrzés alá vetette, új alkatrészeketett tett bele és újracsomagolta. Mivel ugyanolyan ellenőrzésen esett át, mint a gyártósoron az új készülékek, így a minősége kifogástalan.
  • Az újracsomagolt készülékekre vállaljuk az 1 vagy (az extra garancia megvásárlása esetén) 2 év garanciát vásárlástól számítva.
  • A termékek 27% ÁFA-t tartalmaznak.

  Azonnal - raktáron - nem kell rá várni - másnap megérkezik

  Mire is alkalmas az Amazon Kindle ebook olvasó?

  A Kindle egy olyan eszköz, amelyet elsősorban elektronikus könyvek (pl: PDF formátumú fájlok) olvasására fejlesztettek ki. Mivel ezeket a készülékeket kifejezetten ebook olvasásra tervezték, a számítógépekkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal szemben, olyan előnyökkel bír, mint a: vékony kialakításpehelykönnyű súly valamint az alacsony fogyasztású processzor és kijelző, amik lehetővé teszik az ebook olvasó, hosszú, könyelmes töltés nélküli használatát. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Amazon Kindle ebook olvasók sokkal alkalmasabbak az elektronikus könyvek és egyéb folyóiratok olvasására, mint a fent felsorolt eszközök.  

  Mivel tud többet az új Amazon Kindle ebook olvasó?

  Új érintőkpernyős kijelző

  Az új 6. generációs Kindle csak úgy, mint elődje a magas kontrasztú E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik. Ennek a technológiának köszönhetően éles, jól olvasható képet biztosít, amely a TFT kijelzőkkel szemben nem tükröződik és fárasztja a szemet.

  Az érintőképernyőnek köszönhetően könyebben használható lesz az Angol-Magyar vagy a Német-Magyar szótár, ami megtalálható az új Kindle készüléken.

  A szótáron kívül a Kindle 6 nyelvtanulást segítő funkciót is tartalmaz. Azok a szavak, amiket nem ismertél kotábban hozzáadódnak a "szókincs búvítőbe" ahonnan könnyen visszakresheted és gyakorolhatod őket.

  Irányítás

  A korábbi készülékeknél megszokott oldalsó lapozó gombok helyett a teljes értékű érintőkijelzőnek hála kényelmsen tudsz lapozni, navigálni a menüben és keresni a könyvekben.

  Tárhely

  A korábbi típushoz képest a memória mértét megduplázták, így a 4GB-os belső memóriáján akár 3000 könyv is tárolható egyszerre. Ezen felül az Amazon Cloud szolgáltatással, ami minden Kindle 6 készülékhez jár regisztráció után, további 5GB tárhelyet kapunk , ahova felmásolhatjuk azokat a könyveket, amiket ritkábban olvasunk, de szeretnénk, ha "kéznél lennének". 
  A Kindle a beépített Wi-Fi segítségével autómatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk. 

  Üzemidő

  A Kindle egyetlen feltöltéssel, akár egy hónapig is bírja. (Az üzemidőt a Wi-Fi aktív használata csökkentheti)
  Az Amazon Kindle ebook olvasó kezelőfelülete a következő nyelveken érhető el: angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál. A készülék kezelése nagyon egyszerű, csak alap szintű nyelvtudást igényel. 

  Típus

  Az ebook olvasó „special offer”-es, azaz reklámos változat. A reklámos változat azt jeleni, hogy amennyiben a készülék kikapcsolt állapotban van (ideális esetben a zsebünkben vagy tokban van) a képernyőjén reklámok jelennek meg. Ritka esetben ezek a reklámok web böngészés közben is megjelennek a képernyő alján egy apró 1cm magas sávban. A reklámok olvasás közben soha nem jelennek meg, így nem zavarnak minket e-könyv olvasáskor. A magyar ebook olvasó piacon jellemzően ezt a változatot értékesítik, mivel kedvezőbb ára mellett semmilyen más tulajdonságban nem különbözik a reklámmentes változattól.

  A gyártó újracsomagolja a készüléket környezetbarát csomagolásba 

  Kindle gyártói újracsomagolt doboz

  Amazon által lezárt és újra címkézett

  Kindle gyártói újracsomagolt címke

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet