Itt vagy: Kindle > Amazon > Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB reklámmentes - fehér
Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB reklámmentes - fehér

Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB reklámmentes - fehér

Amazon
Változatok:
Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB - ebook olvasó - fehér Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB reklámmentes - fehér Amazon Kindle Paperwhite 3 - gyártói változat
Listaár: 42 590 Ft
Garantált legjobb ár Legjobb ár: 39 990 Ft
  • Kijelző: Amazon 6" (15.2 cm-es átmérő) Paperwhite kijelző, háttér világítással, optimalizált font technológiával 300 ppi, 16-os szürkeskála.
  • Szélesség: 117 mm
  • Magasság: 169 mm

Raktáron
Ingyenes szállítás

Keddre (július 14) szeretnéd?
Rendeld meg holnap délután háromig


Amazon Kindle Paperwhite 3 4GB reklámmentes - fehér

Akció: A rekámmentes változat most 6000 Ft helyett csak 1000 Ft-al dobja meg a reklámos árát! Nagyon érdemes ezt választani. :)

Mi a különbség a PaperWhite 3 és a PaperWhite 2 között?

Ha egymás mellé tesszük a két modellt nem nagyon veszünk észre különbséget. Méretben és kinézetben teljesen megegyeznek. Az Amazon a legnagyobb újítást a kijelzőtechnológia fejlesztésébe vezette be. A dupla annyi pixel, 300 ppi-s kijelző és a magasabb kontrasztarány még jobban kiemeli a betűket így könnyebbé téve az olvasást. 

Újdonság, hogy a készüléken egy új Bookery nevű betűtípus is elérhető, amit az Amazon hozott létre kimondottan képernyőn való olvasáshoz.

A Paperwhite kijelző

Az Kindle PaperWhite-ot kapacitív érintőkijelzővel szerelték fel, amely elődjénél sokkal nagyobb felbontású, 300 ppi képpontsűrűségű, így éles és kontrasztos képet jelenít meg  6”-os kijelzőjén.  


Méret és üzemidő

Az Kindle Paperwhite háttérvilágítást is kapott, melynek fényerejét könnyen igazíthatjuk a környezeti viszonyokhoz.  A háttérvilágítás nem csökkentette a Kindle üzemidejét, így az akár 6 hetet is használhatjuk egyetlen feltöltéssel. A Kindle Paperwhite csupán 9.1mm vastag  és 205 grammot nyom, így ’vékonyabb, mint egy magazin és könnyebb, mint egy puhaborítós könyv.’


Tárhely

A 4GB-os memóriáján több ezer e-book-ot is tárolhatsz egyszerre a Paperwhite-on.  A könyvolvasó saját email címmel rendelkezik, amire akármikor küldhetsz könyveket. Az ebook-okat a Kindle automatikusan a megfelelő formátumba konvertálja, neked csak annyit kell tenned, hogy WiFi-re kapcsolódsz! A Kindle Paperwhite minden mást elintéz helyetted, így neked csak a gondtalan olvasás marad.

 

Típus

Az ebook olvasó reklámmentes változat. Ez azt jelenti, hogy a ebook olvasón soha nem jelennek meg a reklámok.

KijelzőAmazon 6" (15.2 cm-es átmérő) Paperwhite kijelző, háttér világítással, optimalizált font technológiával 300 ppi, 16-os szürkeskála.
Szélesség117 mm
Magasság169 mm
Vastagság9.1 mm
Súly205 gramm
Rendszer KövetelményekNincs, számítógéptől függetlenül lehet használni
Készülék tárhely4 GB

Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.Neved
Email címed
Üzenet