Itt vagy: Kindle > Amazon > Kindle PaperWhite 4 (2018) 8GB + Képernyővédő
Kindle PaperWhite 4 (2018) 8GB + Képernyővédő
Előző kép Következő kép

Kindle PaperWhite 4 (2018) 8GB + Képernyővédő

Amazon
Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Ez a termék eddig nem volt rendelhető
Most ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e szerezni.

Tekergő

  Kindle PaperWhite 4 (2018) 8GB + Képernyővédő

  Végre kapható az új 2018-as Kindle PaperWhite 4, ami továbbfejlesztett kijelzőt, még vékonyabb kialakitást, vízállóságot és hangosköny funkciót is kapott!

  Most visszavonásig - minden Kindle PaperWhite készülékhez AJÁNDÉK képernyővédő fóliát és érintőkijelzős tollat adunk!

   

   

   

   

  Az új 2018-as PaperWhite 4 súlyát tovább csökkentették, igy mindössze 182 gramm lett a korábbi tipushoz képest a vastagsága is változott, ami a korábbi 9.1-től 8.2 mm-re csökkent.

  A PaperWhite belső memóriája 4GB-ról 8GB ra változott, igy dupla annyi könyvet, magazint vagy hangoskönyvet tudsz rajta tárolni. A korábbi modellekhez hasonlóan a felhő tárhely megmaradt, igy ha elfogyna a 8GB a felhőben még rengeteg könyvet tudsz tárolni, igy biztos lehet benne, hogy a könyvtárad megmarad.

  A PaperWhite 4 modell kijelzőjét szintén továbbfejlesztették oly módon, hogy a háttér még fehérebb lehessen és az igy kialakuló magas kontrasztarány jó olvashatóságot biztositson. 

  Típus

  Az ebook olvasó special offeres változat, ami azt jelenti, hogy kikapcsolt állapotban képes reklámok jelenhetnek meg rajta. Ezek olvasás közben sosem jöhetnek be. (olvasásban nem zavar)

  Nyelvet tanulóknak kiemelten ajánljuk mivel a Német-Magyar és az Angol-Magyar szótár segítségével könnyen megy a tanulás, ami letölthető a Kindle termékcsalád valamennyi olvasóihoz.

  Kijelző: 6" elektronikus papír kijelző, 300 ppi felbontás, 16 árnyalatú
  Mérete: 167 x 116 x 8,18 mm
  Tömege: 182 gramm
  Tárhely: 8GB tárhely

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet